Over Plzant communicatie

Sterk in eenvoud. Met beide benen op de grond. Korte lijnen en heldere taal. Dikwijls met de voeten in de klei. Dat houdt iedereen scherp en maakt werken met ons Plzant.

Evelien van der Veen is communicatieadviseur. Zij schakelt gemakkelijk tussen verschillende belangen en gesprekspartners. Zij luistert, duidt, schakelt, regelt en steekt de handen uit de mouwen. Strategische en ingewikkelde thema’s verwerkt zij met vlotte pen in heldere taal die iedereen begrijpt.

Gerard Makkinga is een grafisch vormgever die zijn vak verstaat. Voor hem gaat creativiteit verder dan vormgeving. Hij observeert, bedenkt, structureert, stileert en inspireert. Hij biedt organisaties een visuele identiteit die staat als een huis. Zowel online als in drukwerk.

Wil je meer over ons weten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Waar staan we voor?

Wij maken moeilijke zaken toegankelijk voor mensen zodat iedereen kan begrijpen wat je boodschap is. Praktisch, prikkelend, menselijk en zakelijk. In communicatie, tekst, vormgeving en beeld. Neem contact op als je meer wilt weten over Plzant communicatie.

Waar gaan we voor?

Met veel plezier zetten wij jouw organisatie, product of dienst in de schijnwerpers bij klanten, afnemers en medewerkers. Je kunt ons bijvoorbeeld ook inzetten wanneer je tijdelijk extra ondersteuning zoekt voor de communicatieafdeling, op project- of op interimbasis. Kortom, Plzant dus!

Plzant samenwerken

Samen gaan voor resultaat, dat houdt Plzant samenwerken in. Met opdrachtgevers en partners. Ieder vanuit een eigen vakgebied en specialisme. Een goede samenwerking maakt het mogelijk om elkaars kennis en ideeën te delen én om elkaar te versterken en scherp te houden. Bovendien, wat is er nou plezanter om fijn samen te werken?

Netwerk van professionals

We werken regelmatig samen met verschillende professionals. Bijvoorbeeld voor vertalingen, drukwerk, websitebouw, filmopnames en evenementenorganisatie. Samen sta je sterker is de gedachte. Er is nog een reden: de professionals in ons netwerk hebben hun kwaliteit in de markt bewezen. In overleg met onze opdrachtgever betrekken we hen bij graag bij een opdracht.

Plzante ervaringen

Lees de reacties van onze klanten over wat een Plzante aanpak en samenwerking jou kunnen brengen.

Over communicatie:

“Met dit communicatieplan kunnen we de komende tijd goed vooruit! Heel handig ook dat jullie ons goed kunnen helpen bij de uitvoering, dat scheelt ons enorm veel tijd!”

Over vormgeving:

“Wow, we zijn superblij met dit ontwerp. Het ziet er prachtig uit! Jullie hadden het heel snel voor elkaar en verstaan je vak! Ook liep het allemaal heel soepel, heel fijn!

 

Over samenwerking:

“Jullie hebben goede adviezen en regelen wat geregeld moet worden. Dat is fijn werken en daar heb je tenminste wat aan, want we hebben echt stappen kunnen zetten.”