Plzant om kennis te maken!

Plzant communicatie bestaat uit Evelien van der Veen en Gerard Makkinga. Sinds 2017 hebben wij onze krachten gebundeld. Wij werken in opdracht van organisaties die extra handen nodig hebben bij communicatievraagstukken en grafische vormgeving. In de breedste zin. Kenmerken: sterk in eenvoud. Pragmatisch. Korte lijnen en heldere taal. Met beide benen op de grond. En liefst met de voeten in de klei, dichtbij de mensen. Daarom is werken met ons Plzant.

Meer weten over Plzant communicatie? Neem contact op, we maken graag tijd voor je.

Foto Evelien van der Veen

Evelien van der Veen is communicatieadviseur. Zij schakelt gemakkelijk tussen verschillende belangen en gesprekspartners. Zij luistert, duidt, schakelt, regelt en steekt de handen uit de mouwen. Ingewikkelde thema’s verwerkt zij met vlotte pen tot heldere taal die iedereen begrijpt.

Evelien werkte in het communicatievak bij verschillende uitgeverijen, woningcorporaties en gemeenten. Zij volgde de opleidingen NIMA-A en NIMA-B en de hbo-opleiding interne en concerncommunicatie. Dit vulde zij aan met mediatrainingen en crisiscommunicatietrainingen. Zij begon in 2012 voor zichzelf.

Foto Gerard Makkinga

Gerard Makkinga verstaat zijn vak als grafisch vormgever. Voor hem gaat creativiteit verder dan vormgeving. Hij observeert, bedenkt, structureert, stileert en inspireert. Hij biedt organisaties een visuele identiteit die staat als een huis. Zowel online als in drukwerk.

Gerard werkte als grafisch vormgever bij verschillende uitgeverijen, drukkerijen en reclamestudio’s. Hij beheerst Photoshop, InDesign en Illustrator uitstekend. In 2016 rondde hij de vakopleiding fotografie aan de Nederlandse Fotovakschool in Apeldoorn af. Sinds 2001 is hij zelfstandig grafisch ontwerper.

Plzante ervaringen

Over communicatie:

“Met dit communicatieplan kunnen we de komende tijd goed vooruit! Heel handig ook dat jullie ons goed kunnen helpen bij de uitvoering. Dat scheelt ons enorm veel tijd!”

Over vormgeving:

“We hebben uitvoerig gesproken over onze identiteit en onze kernwaarden, heel waardevol. Die zien we duidelijk terug in het ontwerp wat er nu ligt. Vakwerk!”

 

Over samenwerking:

“Fijn dat jullie zo met ons meedenken en regelen wat er geregeld moet worden. Daar hebben we tenminste iets aan. We hebben echt goede stappen kunnen zetten.”

Plzant samenwerken

Samen met opdrachtgevers en professionals gaan voor resultaat. Elk vanuit een eigen vakgebied en specialisme. Elkaars kennis en ideeën delen en elkaar scherp houden. Wat is er nou plezanter dan een fijne samenwerking?

Netwerk van professionals

We werken regelmatig samen met vertalers, drukkerijen en webbouwers in ons netwerk. Partijen die hun kwaliteit in de markt hebben bewezen en net als wij hoge kwaliteitsnormen hebben.