Plzant om kennis te maken!

Wij werken voor verschillende organisaties die elk op hun eigen manier hun communicatiedoelen willen bereiken. Waarom zij voor ons kiezen, verschilt:

  • Gewoon: we staan tussen de mensen en maken ons sterk voor jouw publiek.

  • Praktisch: is het haalbaar en uitvoerbaar? Een simpele tip maakt soms een groot verschil. Daar gaan we voor!

  • Flexibel: we staan voor je klaar op momenten dat het nodig is. Soms ook buiten kantoortijd als het moet.

  • Korte lijnen: schakelen gaat sneller omdat je direct met één van ons contact hebt.

  • Direct duidelijk: vorm en inhoud kloppen als een bus en onze heldere manier van werken voorkomt misverstanden.

Over Evelien:

Evelien van der Veen is communicatieadviseur. Zij schakelt gemakkelijk tussen verschillende belangen en gesprekspartners. Zij luistert, duidt, schakelt, regelt en steekt de handen uit de mouwen. Ingewikkelde thema’s verwerkt zij met vlotte pen tot heldere taal die iedereen begrijpt.

Foto Evelien van der Veen

Evelien begon in 2012 voor zichzelf. Zij werkt en werkte als (interim-) communicatieadviseur bij uitgeverijen, woningcorporaties en overheden. Zij volgde de opleidingen NIMA-A en NIMA-B en de hbo-opleiding interne en concerncommunicatie. Dit vulde zij aan met workshops, mediatrainingen en crisiscommunicatietrainingen.

Over Gerard:

Gerard Makkinga verstaat zijn vak als grafisch vormgever. Voor hem gaat creativiteit verder dan vormgeving. Hij observeert, bedenkt, structureert, stileert en inspireert. Hij biedt organisaties een visuele identiteit die staat als een huis. Zowel online als in drukwerk.

Foto Gerard Makkinga

Gerard is sinds 2001 zelfstandig grafisch ontwerper. Daarvoor werkte hij als grafisch vormgever bij verschillende uitgeverijen, drukkerijen en reclamestudio’s. Hij beheerst Photoshop, InDesign en Illustrator perfect. In 2016 rondde hij met succes de vakopleiding fotografie aan de Nederlandse Fotovakschool in Apeldoorn af.

Plzante ervaringen

Over communicatie:

“Met dit communicatieplan kunnen we de komende tijd goed vooruit! Heel handig ook dat jullie ons goed kunnen helpen bij de uitvoering. Dat scheelt ons enorm veel tijd!”

Over vormgeving:

“We hebben uitvoerig gesproken over onze identiteit en onze kernwaarden, heel waardevol. Die zien we duidelijk terug in het logo wat er nu ligt. Vakwerk!”

 

Over samenwerking:

“Fijn dat jullie zo met ons meedenken en regelen wat er geregeld moet worden. Daar hebben we tenminste iets aan. We hebben echt goede stappen kunnen zetten.”

Plzant samenwerken

Samen met opdrachtgevers en professionals in ons netwerk gaan we voor het beste resultaat. Dat is plezant samenwerken. Ieder vanuit een eigen vakgebied en specialisme, integer en betrokken. Zo delen we elkaars kennis en ideeën en houden we elkaar scherp.

Netwerk van professionals

We werken regelmatig samen met vertalers, drukkerijen en webbouwers in ons netwerk. Partijen die hun kwaliteit in de markt hebben bewezen, net als wij hoge kwaliteitsnormen hebben en loyaal zijn. We betrekken ze graag in een opdracht waar het kan en nodig is.