Welke diensten bieden we?

Communicatie is een belangrijke schakel in elke organisatie. Intern richting medewerkers. Extern richting klanten en stakeholders. Wat we bieden, hangt af van wat je nodig hebt om je doelen en resultaten te behalen. Denk bijvoorbeeld aan meer omzet, een heldere identiteit, bouwen aan vertrouwen. Of aan extra hulp voor je team. Hoe kunnen we onze diensten voor jouw organisatie inzetten?

Communicatie

Evelien zet haar creativiteit graag in voor interne en externe communicatie. Organisatiebeleid vertaalt ze in uitvoerbare plannen, gericht op de resultaten die je wilt behalen. Die aansluiten bij de behoeften van doelgroepen en stakeholders. Natuurlijk regelt ze de juiste middelen om je boodschap te verpakken. En ook voor tijdelijke ondersteuning ben je bij haar aan het goede adres. Denk bijvoorbeeld aan extra handen voor je communicatieteam tijdens piekperioden of als iemand uitvalt.

Vormgeving

Een eerste indruk maak je maar één keer. Dus benut de kans om de drijfveren van je organisatie visueel goed over te brengen in kleur, vorm en beeld. Het ontwikkelen van een huisstijl is één van de mooiste dingen die er zijn. En dat begint met écht goed luisteren en kritisch meedenken. Zoek je een sparringpartner die jouw organisatie verder kan helpen met een visueel concept, een origineel logo of een unieke bedrijfspresentatie? Of zoek je een expert in de vormgeving en opmaak van boeken? Gerard deelt graag zijn kennis en ervaring met jou.

Tekst en content

Een makkelijk leesbare tekst, een heldere boodschap en een geschikte afbeelding erbij. Prima visitekaartjes voor je organisatie. Het kan je veel opleveren. Kom je tijd tekort om zelf te schrijven? Of heb je een tekst die wervender, beter of eenvoudiger (B1) kan? De teksten van Evelien sluiten aan bij de leefwereld van jouw lezers en zetten hun behoeften centraal, met de juiste tone of voice. Bijvoorbeeld in nieuwsbrieven, interviews, brochureteksten, magazines of content voor websites en sociale media.

Foto’s en fotobewerking

Foto’s zeggen vaak veel meer dan woorden. Een goede foto onderstreept je boodschap en maakt mensen nieuwsgierig naar jouw organisatie, producten en diensten. En foto’s die de werkelijke situatie weergeven, werken altijd beter dan stockfoto’s. Schakel Gerard daarom in voor je productfoto’s, foto’s van klantsituaties of bijvoorbeeld foto’s van je team. De juiste setting maakt je uniek en onderscheidend. Hij is specialist in beeldbewerking met Photoshop en beheerst deze software als geen ander.