Welke diensten bieden we?

Communicatie is een superbelangrijke schakel voor elke organisatie. Intern richting medewerkers, extern richting klanten en stakeholders. Wat we bieden, hangt af van wat je nodig hebt en wat je wilt bereiken. Denk bijvoorbeeld aan meer omzet, een heldere identiteit, bouwen aan vertrouwen. Of extra hulp voor je team. Hoe kunnen we onze diensten voor jou inzetten?

Communicatie

Communiceren begint voor Evelien met luisteren en vragen stellen. Over de organisatie, het onderwerp en natuurlijk het publiek. Bij strategisch advies is het handig een plan te hebben. Dat helpt om de aanpak en boodschap te verhelderen en doelen te bereiken. Meestal gaat het om meedenken en vooral om doen: een bijeenkomst organiseren, content voor sociale media maken of teksten schrijven.

Vormgeving

Een eerste indruk maak je maar één keer. Die moet gewoon verpletterend zijn! Grafische vormgeving gaat verder dan een mooi plaatje, huisstijl, visitekaartje of website. Het gaat om motiveren en opvallen in de massa. En dat is nou precies waar Gerard jouw organisatie bij kan helpen. Hij zet jouw organisatie graag in de schijnwerpers en maakt jouw boodschap visueel. Ook zet hij graag zijn tanden in het vormgeven van je boek.

Tekst en content

Een lekker leesbare tekst, een heldere boodschap en een goede afbeelding erbij. Dat levert je meer op dan je denkt. Wat dacht je van een hoger online bereik, een meer betrokkenheid, een grotere naamsbekendheid, meer omzet én blije medewerkers? Natuurlijk wil je weten hoe je dat aanpakt. Daarvoor ben je bij Evelien aan het goede adres. Jouw verhalen vertaalt zij in scorende teksten en content voor online communicatie.

Foto’s en fotobewerking

Een goede foto versterkt je boodschap en maakt mensen nieuwsgierig naar jouw organisatie, product en dienst. Dankzij Gerards scherpe oog voor detail komt precies in beeld wat jouw organisatie kenmerkt en uniek maakt. Als vakfotograaf heeft hij alles in huis om jouw boodschap met de juiste beelden kracht bij te zetten. Dat levert jouw organisatie een hogere betrokkenheid, een groter bereik én meer begrip op.